Reinoud Eleveld

Reinoud Eleveld (1956) is een vooraanstaande, ervaren en zeer gekwalificeerde taoïstisch instructeur. In de online training meervoudig orgasme krijg je de technieken van het meervoudig-orgasme van hem aangereikt.

SEKSUELE KUNGFU
Reinoud verdiepte zich een leven lang in taoïstische kennis en technieken en specialiseerde zich in seksuele kungfu. Een training uit het antieke China waarmee je jezelf als man gezonder, fitter én orgastischer traint.

Reinoud kreeg intensief les van meesters als Mantak Chia, maar vertegenwoordigt inmiddels een geheel eigen interpretatie die zich richt zich op seksuele veiligheid en gezondheid. Reinoud gaf talloze trainingen en workshops in heel Europa, onder meer ook aan Douglas Abrams, schrijver van de internationale bestseller The Multi-Orgasmic Man.

In 2015 verscheen het boek Alleen voor mannen (uitgeverij Lucht) over de seksuele kungfu. In het boek wordt Reinoud Eleveld uitgebreid geïnterviewd over het meervoudig orgasme en de technieken die erbij horen.

30.000 MANNEN
Reinouds missie: seksuele wijsheid verspreiden door 30.000 mannen opleiden in de technieken van het meervoudig orgasme. Daarmee draagt hij naar zijn idee een steentje bij aan het opbouwen van een seksuele beschaving. Inzichten over transformatieseksualiteit (wat je met je seksuele energie als je er géén kind mee maakt) horen weer een plek te krijgen in de westerse maatschappij.

Vrouwen worden opgeleid via Vallei-orgasme, uiteraard met behulp van vrouwelijke trainsters.