De training is zo opgebouwd dat de gemiddelde man de technieken in drie maanden leert. Daarna ben je ‘on the road’ en heb je de rest van je leven om de kennis eigen te maken.
Het ontwikkelen van je seksualiteit is immers nooit klaar.
Naast de training kun je er gerust een bezig bestaan op nahouden. Per dag ben je gemiddeld een kwartier bezig met de oefeningen.
Jij bepaalt overigens je eigen tempo. De cursus is online en je kijkt filmpjes, beluistert mp3’s en maakt huiswerk op de momenten die jou uitkomen.
Een drukke periode op je werk? Je laat de training gerust even liggen. Daarna pak je de draad gewoon weer op.
De taoïsten stellen het overigens zo: door de technieken van het Meervoudig Orgasme ga je intenser leven. Je krijgt meer voor elkaar met minder moeite. Kost dat tijd?’

Ja.

Het is de bedoeling dat je gedurende de training niets verandert aan de seksuele interactie met jezelf of met partner(s). Wat je leert in de training komt er gewoon bij.

Aan het eind van de training, als je de technieken onder de knie hebt en de gebruiksaanwijzing kent, pas je wat je geleerd hebt toe in het dagelijkse leven.

Tot die tijd merkt niemand dat jij aan de training volgt.

Ja. Dat wil zeggen: iedereen die een beetje geïnteresseerd is in seksualiteit kan dit leren. Als je 54 bent en je hebt nog nooit een erectie gehad, dan is de cursus misschien niet geschikt voor je. Taotrainer Reinoud Eleveld was zelf een langzame leerling. Hij hoorde bij de ongevoelige harken en was ‘het laatste jongetje van de klas die het snapte’. Met doorzettingsvermogen kreeg ook hij de technieken aan de praat. Sommige mannen leren dit razendsnel. Sommige mannen moeten echt hun best doen. Het goede nieuws: uiteindelijk krijgt iedere man het te pakken.
Tussen de leeftijd van 14 en 34 hebben heel veel mannen een goed seksleven. Een taoïstische wijze vraagt zijn leerlingen echter: ‘Kijk om je heen, naar de oudere mannen en vrouwen. Zeg boven de veertig. Wanneer jij op hun leeftijd bent, heb je dan nog stééds een goed seksleven?’ Meestal niet. Maar iemand die zijn seksualiteit getraind heeft wel. In de westerse cultuur is het zo goed als normaal dat de boel seksueel instort na je veertigste. Voor een taoïst is het bizar. Het is zijn doel om tot hoge leeftijd wijs en gezond met seksualiteit om te gaan. Dat betekent: een leeftijdsadequate seksuele identiteit te ontwikkelen waar hij plezier uithaalt tot en met zijn laatste jaren. Hoe je dat voor elkaar krijgt, dat leer je in deze training.
Een hele zak vol. Maar als je louter naar handigheidjes op zoek bent, dan is deze training helaas niets voor jou. Het Meervoudig Orgasme is meer dan een knopje indrukken. Je leert waar seksuele kracht vandaan komt en hoe het een transformerende werking kan hebben op je leven. Je krijgt grip op het waarom van de technieken. Je wordt weldenkend en beslissend over je eigen seksualiteit.
De technieken van het Meervoudig Orgasme zijn de basis van de seksuele kungfu. In die bron aan kennis hebben zelfs orgaanorgasmes een plek. Er valt veel te ontdekken. Maar: wil je leren lezen, dan moet je het alfabet kennen. Het alfabet zijn technieken van het Meervoudig Orgasme. Kijk je sec naar het orgasme, dan leer je in deze training ejaculatie loskoppelen van de climax, het orgasme. Dat betekent dat je orgasme zich gaat verlengen. Je krijgt ook meer sturing, zodat jijzelf bepaalt hoeveel gas je wel of niet geeft. Eenmaal de basis onder de knie, dan kun je de stap maken naar andere vormen van orgasme, zoals een lichaamsorgasme of het vallei-orgasme. Hiervoor komt in de toekomst een vervolgtraining.
Ja. Al wil dat niet zeggen dat je dat ook meteen zo waarneemt. Het gaat met kleine beetjes. Langzaam maar zeker ga je de effecten waarnemen. Maar vergis je niet: je moet ook met de nieuwe energie leren omgaan. Neem je te veel hooi op de vork? Grote kans dat je er, met meer energie, nog een flinke baal bij prikt. Naarmate er meer energie in je systeem stroomt, doorzie je sneller verkwistende patronen. Je krijg meer vitaliteit om ze te veranderen. Energie om de wissel om te zetten. Wie de technieken van het meervoudig-orgasme blijft trainen, krijgt resultaat. Stel je zou een tweelingbroer hebben, en jij leert de seksuele technieken en hij niet, dan zie je na een paar jaar duidelijk de verschillen.
De training Meervoudig Orgasme is geschikt voor alle mannen die seksueel actief zijn en / of geïnteresseerd zijn in seksualiteit. Je leert een nieuw (herhaalbaar) orgasme, en leert seksuele energie transformeren tot vitaliteit en gezondheid. Ook met erectieproblemen is dit haalbaar. Lost de training impotentie ook op? In principe gaat de hele training over het gezond krijgen en houden van de totale seksualiteit van de man. Inclusief de fysieke gesteldheid van penis, testikels, prostaat – alles wat erbij hoort. Maar: de technieken zijn met name preventief. Dat wil niet zeggen dat ze met terugwerkende kracht positieve effecten kunnen hebben op bestaande klachten. In de ‘seksuele kungfu’ (de kennisstroom waar deze training uit ontstaan is) bestaan technieken die specifiek op impotentie ingaan. We hopen deze kennis later, als aparte module, aan de training toe te voegen. Hiervoor doorloop je dus eerst de gewone training. In elk geval loop je geen enkel risico. Mocht de training je niet het gewenste resultaat bieden, kun je gebruik maken van de garantieregeling. Die nemen we zeer serieus en is tot 30 dagen na aankoop geldig.

Dat zouden we bijna willen garanderen. Maar er hoort een besef bij van wat levensgeluk eigenlijk is. Volgens de taoïsten gaat het over het ‘sluitend’ krijgen van je leven. Dat je de doelen die je stelt ook bereikt. 
Dat je afmaakt waar je aan begint. 
Dat je kiest, zelfbeschikkingsrecht hebt, en het vermogen om doelen te bereiken cultiveert.

Veel mensen verwarren geluk met roes of extase.

Als je zegt: ‘Ik wil een leven hebben waarin ik mijn doelen gemakkelijker bereik’, dan gaat deze cursus je echt gelukkiger maken.
Als je vraagt: ‘Kan ik high worden van de technieken van het meervoudig-orgasme?’
Dan moeten we je teleurstellen.

Interessant genoeg krijg je door de cursus wél meer grip op het wel of niet beleven van een roes. Maar je leert dit juist scheiden van levensgeluk, en verlaagt daarmee automatisch je eigen verslavingsgevoeligheid (het nodig hebben van prikkels om je gelukkig te voelen).
Je leert een roes opwekken en leert waar de uitknop zit.
Dat laatste is essentieel.

Uit het Kunlungebergte, noordelijk van Tibet. Daar ontstond in de loop der duizenden jaren een compleet zelfontwikkelingssysteem van zeven inwijdingen: de Nei dan Kung. Het is sterk beïnvloed door sjamanisme uit Mongolië en de krijgskunst (en dus getoetst op effectiviteit door eeuwenlang vechten op leven en dood). Het is een onvoorstelbaar rijke kennisbron. De seksuele technieken, met als eerste stap het Meervoudig Orgasme, vormen het fundament onder het systeem.
Ja en nee. Na de Tweede Wereldoorlog kwam er een stroom van Oosterse kennis onze kant op. Via gestationeerde Amerikaanse soldaten in Japan kwam bijvoorbeeld de Judo en Aikido naar het westen. Later trokken hippies door het toegankelijke India en brachten kennis van het Hindoeïsme, Boeddhisme en Tantrisme naar het westen. Maar China hield de grenzen gesloten. Ook trokken de Nei dan kung meesters zich terug in de bergen vanwege het communistische regime. De kennis ging underground. Na Mao werd het veiliger en kwamen de Nei dan kung meesters weer tevoorschijn. Ook de eerste westerlingen mochten China in. Een van hen was taotrainer Reinoud Eleveld.
Traditioneel gebeurde de overdracht van deze kennis onder een grote boom (symbool voor een erectie). Een wijze man wijdde een groepje jonge mannen in. Dit had voor- en nadelen. Je kreeg persoonlijke instructies van de meester zelf, maar hij kon natuurlijk niet met je mee de slaapkamer in. Voordeel van deze online training: je hebt het materiaal. Je kunt alles terugkijken en luisteren. Bovendien krijg je door middel van mp3’s toch gedetailleerde instructies terwijl je de oefeningen doet. Natuurlijk kun je ook live vragen stellen, die worden altijd voorgelegd aan taotrainer Reinoud Eleveld. Het antwoord wordt meteen opgenomen in een groeiende FAQ.
Het trainingsmateriaal is opgedeeld in filmpjes, mp3’s (geluidsbestanden), en e-books (pdf’s). De filmpjes bekijk je online. De e-books en mp3’s download je van de site en kun je dus ook offline lezen en beluisteren. Het is handig als je een mp3-speler hebt, bijvoorbeeld een iPod (elk ander merk is ook goed) of smartphone. Zo neem je de oefeningen mee de slaapkamer in. Moet je een technisch wonder zijn om de cursus te kunnen volgen? Welnee. Het bekijken en downloaden van de bestanden wijst zich vanzelf. Loop je toch vast? Dan kun je ons mailen en helpen we je verder.
Duizend keer meer. De training Meervoudig Orgasme is het begin van transformatieseksualiteit. Het begint van een hele nieuwe rijkere kijk op seks. Je krijgt leert de kracht van de energie in de testikels kennen. Je leert deze te benutten. Ja, het vermogen om orgastisch te worden ga je minder in ontlading zoeken: ejaculatie. Je leert je orgastische kracht juist te verdiepen, vermeerderen, en weer veilig opbergen. Je leert hoe je een orgasme – op een gezonde manier – langer in je systeem houdt. Hierdoor kun je meer genieten van je seksualiteit. En je wordt vitaler. Sommige mannen experimenteren op eigen houtje met deze seksuele technieken. Maar zomaar stoppen met ejaculeren zonder de juiste transformatietechnieken te kennen kan gevaarlijk zijn. Waarom zelf het wiel uitvinden? Er is duizenden jaren kennis verzameld over deze vorm van seksualiteit. Die is nog nooit in de geschiedenis zo nuchter en modern aangeboden als nu: via een online training speciaal voor ‘gewone’ westerse mannen.
De training Meervoudig Orgasme is geschikt voor alle mannen die seksueel actief zijn en / of geïnteresseerd zijn in seksualiteit. Je leert een nieuw (herhaalbaar) orgasme, en leert seksuele energie transformeren tot vitaliteit en gezondheid. Ook wanneer je een man bent die vroegtijdig klaarkomt, is dit prima haalbaar. Mannen die de training doorlopen krijgen uiteindelijk (veel) meer grip op wanneer ze wel of niet een orgasme beleven. Globaal gezien zijn er twee redenen waarom mannen prematuur ejaculeren: 1. Medisch: er is sprake van fysieke schade waardoor het beheersen van overprikkeling niet langer mogelijk is. Dit overkomt een klein percentage mannen. 2. Genetisch: dit overkomt meer dan een tiende van de mannen in het Westen. Vermoedelijk hoor jij daarbij. Hoor je bij groep twee, dan zal het effect van vroegtijdig klaarkomen op termijn, bij de een wat eerder dan bij de ander, minder worden. Het zal echter altijd een punt van aandacht blijven. Soms kun je heerlijk vrijen zonder te ejaculeren. Soms, in periodes waarin je wat extra moe en wat extra gestrest bent, wordt het vroegtijdige effect sterker. Dat dubbele blijft altijd. Het voordeel ervan is dat veel mannen die dit ontdekken er een gezondere levenshouding door ontwikkelen. Door de training Meervoudig Orgasme krijg je ontegenzeggelijk meer invloed op het hierboven beschreven proces. In elk geval loop je geen enkel risico. Mocht de training je niet het gewenste resultaat bieden, kun je gebruik maken van de garantieregeling. Die nemen we zeer serieus en is tot 30 dagen na aankoop geldig.