Hoe Jan Mulder zich weer 28 kan voelen (en jij ook)

Aanleiding voor deze aflevering is een uitspraak van Jan Mulder, de oud-voetballer.

Van Jan ben ik een fan. Na zijn voetbalcarrière bij Ajax en Anderlecht werd hij schrijver. Tegenwoordig zie je hem vaak op de TV, onder andere bij De Wereld Draait Door. Hij verdient goed, heeft een schitterend huis, een lieve vrouw en is trots op z’n zoons. Helemaal happy.

Geen zin in de glijbaan
Voor Jan zijn gevoel loopt het leven net lekker. Eén ding zint hem voor geen meter, las ik in een interview met hem. Hij heeft helemaal geen zin in lichamelijk en geestelijk verval. In die lange glijbaan naar de kist waar iedere man vroeger of later mee te maken krijgt.

Nou Jan, en alle andere leuke mannen van Nederland, dat treft. De taoïsten hebben er een list op verzonnen, op dat verval. De truc is dat je je seksuele energie omzet in levenskracht. Dan gaat je curve niet meer bergafwaarts richting de kist. Dan voed je jezelf de hele tijd met vitaliteit. De intensiteit die je had tussen je 18e en je 28e blijft behouden.

Belachelijk fit
Van je lichaam maak je een soort van transformator. De lichaamsdelen die daarbij een rol spelen zijn je eierstokken of testikels, je heiligbeen en je ruggengraat. Middels zelfstimulatie en gelijktijdig het maken van pompbewegingen met je heiligbeen en ruggengraat stuw je opgewonden seksuele energie door je hele systeem. Het maakt je belachelijk fit. Bovendien: een heleboel seksuele kwesties en gezondheidsgedoe voorkom je ermee of los je ermee op.

Iedereen kan het leren
Als Jan dit leest, trekt hij drie wenkbrauwen tegelijk op. Jij mogelijk ook. Seksuele energie gebruiken voor gezondheid en vitaliteit. Mmm, best even wennen, dat idee. Maar het is makkelijker dan voetballen of schaatsen. Iedereen kan het leren. De een heeft er wat meer talent voor dan de ander. Ik was zelf een van de slechtste leerlingen. Koppig, traag, hardleers, eigenwijs. Juist daardoor durf ik met zekerheid te beweren: iedereen krijgt het onder de knie.

Toen ik er 27 jaar geleden mee begon, was er geen fatsoenlijke opleiding laat staan begeleiding. Uit pure nieuwsgierigheid ben ik naar Azië gegaan om daar bij allerlei hele en halve leraren stukjes kennis op te halen. Daarmee ben ik gaan experimenteren. Ik was mijn eigen proefkonijn.

Makkelijk en veilig trainen
Met vallen en opstaan en schade en schande leerde ik hoe ik met het Meervoudig Orgasme mijn seksuele energie kan transformeren in levenskracht. Daar knapte ik enorm van op. Ik ben nu 58 maar voel me fit en vrolijk alsof ik 28 ben. Dat klinkt misschien wat opschepperig. Je kunt het checken bij de mensen die me kennen. Of trek een weekje met me op.

Uit eigen ervaring weet ik hoe super belangrijk het is dat de kennis over seksuele kung fu beschikbaar en toegankelijk is en dat mensen veilig kunnen trainen. Daarom heb ik met een heel team online programma meervoudige-man.nl voor mannen ontwikkeld.

Hartelijke groet,

Reinoud