Na het oefenen ben ik zo geil als boter. Wat moet ik ermee?

Geen zorgen, dit overkomt een groot deel van de mannen die het beginnen met het trainen van het meervoudig orgasme. Die vlagen van geilheid ontstaan door niet-opgeruimde seksuele energie die nog door je systeem zwerven. Wanneer je training vordert zul je makkelijker in staat zijn om alle seksuele energie die je hebt losgemaakt te transformeren en netjes op te slaan. In de buikholte waar het gebruikt wordt voor je gezondheid. Nu is dat nog niet het geval.

Daarnaast kom je in aanraking met een hoger seksuele ‘lading’, zoals de taoïsten het noemen. In onze cultuur zijn mannen gewend om het seksuele energie te pas en te onpas kwijt te raken. Als je dat proces gaat omdraaien zul je merken dat je een grotere seksuele intensiteit gaat opbouwen. Geen geilheid – dat is simpelweg het oude patroon – maar vitaal en opgeladen gevoel. Sprankelend van creativiteit.
Volgens de taoïsten gebruikt de gemiddelde westerse man nog geen dertigste van zijn potentiële seksuele kracht. Kun je nagaan. Je leert in deze training de verstofte PK’s gebruiken die al die tijd op je lagen te wachten. Die kracht laat je in je dagelijkse leven stromen. Je weet alleen nog niet goed hoe dat moet. Daarom ontstaat er soms zo’n plotselinge geilheid. Het is benzine die nog niet op de juiste plaats in de motor belandt. Stap voor stap ga je dit leren. Wie eenmaal bedreven raakt in de technieken van het meervoudig orgasme transformeert die seksdrive in een handomdraai tot vitaliteit. Klinkt nu nog ver van je bed, straks een eitje.

Wat je nu kunt doen om de geilheid te verminderen? ‘Verander niets aan je normale seksuele gedrag’, is het devies tijdens deze training. Gewoonlijk zou dit betekenen dat je regelmatig druk van de ketel haalt door te masturberen of te vrijen met een partner. Er zijn altijd enthousiastelingen die ook naast de training experimenten met niet-ejaculeren. Dit is beslist geen goed idee.

Nog een twee handvatten voor tijdens het oefenen:
– Hou je strak aan het limiet van 60 seconden in opwinding komen. Je kunt ook eerder stoppen.
– Besteed extra aandacht aan het pompen met het heiligbeen. Pomp in plaats van negen, bijvoorbeeld eens vijftien keer.