Mijn zin in seks neemt af sinds ik het vallei-orgasme train. Hoe komt dat?

Op dit moment zit je tussen twee vuren in. Door het doen van de oefeningen, waarbij de energie uit je testikels gehaald wordt om het om te zetten in ‘medicijn’ en levenskracht, blijft er bij jou niet genoeg over om ook nog in opwinding te komen bij een partner. Dat betekent niet dat je libido daalt. Wat je nu aan het leren bent, is om de energie uit je testikels niet langer verloren te laten gaan. Voorheen stroomde de energie op een ‘voortplantingsseksualiteit-manier’ door je systeem. Oók als je helemaal niet van plan was een kind te maken met een bepaalde vrijpartij.

Nu ben je bezig om inzichten, oefeningen en technieken eigen te maken die passen bij een gezonde manier van omgaan met seksuele energie waarbij je heel goed weet dat je geen kinderen wilt maken, maar wel geïnteresseerd bent in de energetische rijkdom van dat vermogen. Als het goed is, neemt je zin in kinderen maken (zonder dat je kinderen aan het maken bent) af. Je ‘zin hebben in energetische rijkdom in jezelf’ gaat toenemen.

Als je wél kinderen wilt maken, gaan mannen die goed thuis zijn geraakt in de technieken van het vallei-orgasme zeer enthousiast vrijen om dat na te streven. Als je geen kinderen wilt maken, maar wel een gezond en seksueel wakker lichaam, dan zal het vallei-orgasme daarbij helpen. Als mannen eenmaal goed thuis zijn in de technieken – deze echt eigen gemaakt hebben – merken ze dat ze anders, maar rijker, in staat zullen zijn om te vrijen met een partner. En daarbij minder geïnteresseerd zullen zijn in ‘gewone’ seks.