Kun je seksuele energie na afloop van een vrijpartij (met partner) transformeren?

Ja, dat kan heel goed! Als je uitgevreeën bent, ga je aan de slag met het verzamelen van de energie. En daarna het schoonmaken en transformeren ervan. Je zou dit het naspel kunnen noemen. Je doet dit solo en ná het vrijen. Nooit tijdens het vrijen.

Je gebruikt hiervoor de technieken van het vallei-orgasme (bonus). Je verzamelt de energie via  het seksuele centrum (punt in het schaambot). Daarna laat je de energie naar achteren stromen (bridgen) naar de mingmeng (punt tegenover de navel). Daar wordt de energie schoongemaakt en stroomt deze verder de hersenen in (maken van het medicijn).
Bovenstaande is natuurlijk niet mogelijk als de seksuele energie je lichaam al verlaten heeft. Je hebt dus twee opties: 1. Niet ejaculeren. 2. Seksuele energie uit het ejaculaat halen, en daarna ejaculeren. In het laatste geval behoudt je toch de energie. De techniek van het vingerslot is hier een voorbeeld van. Je komt eerst klaar zonder te ejaculeren. Dan transformeer je de seksuele energie. Daarna kun je ejaculeren zonder ‘lading’. De opwinding heb je reeds gebruikt voor je eigen systeem. Optie 2 wordt verrassend genoeg steeds minder interessant. Je zult minder en minder geïnteresseerd raken in het ejaculeren zelf.