Ik heb de training doorlopen, inclusief bonus – en nu?

Op die vraag is alleen in algemene termen te antwoorden. Iedere man moet zelf bepalen hoe het uitpakt. Allereerst is het natuurlijk mogelijk om de technieken, inzichten en oefeningen van het meervoudig orgasme en het vallei-orgasme de komende jaren meer en meer eigen te maken. Het is de bedoeling dat iedere man zijn eigen weg inslaat en er in eigenheid vorm aan geeft.

Vergelijk het met het behalen van je rijbewijs: de een gaat daarna doorstuderen voor autocoureur, de ander rijdt alleen een rondje naar de Jumbo. Datzelfde geldt voor ‘afgestudeerde meervoudige mannen’. Je doet ermee wat bij je past.

Reinoud Eleveld heeft geen ‘na de cursus advies’, maar in het algemeen zeggen we er wel dit over: ‘Als je eenmaal hebt geleerd hoe je jezelf orgastisch maakt en weet hoe je die energie – eventueel na een meervoudig of een vallei-orgasme – in je systeem brengt, dan ben je ook in staat om in niet-seksuele situaties (in de file, terwijl je zit te wachten bij de tandarts, tijdens een vergadering) kleine hapjes energie in je systeem te brengen. Even de dijen bewegen en hop, daar tank je weer een klein beetje energie uit moeder aarde, je bent daardoor steeds licht-orgastisch. Het is een staat van zijn die ongetrainde mannen niet kennen en je een reusachtig voordeel bieden. Energie, inspiratie, creativiteit. De hele dag door, je hele leven lang. Het is een superbron waar je altijd aan kunt gaan hangen. En het fijne is: je bent zelf die bron en het is helemaal gratis. Het enige wat je jezelf moet aanleren. Is het niet vergeten.

Nog een tip: wat veel meervoudig mannen doen nadat ze de cursus hebben doorlopen, is daarna nog eens theorie beluisteren en eens in de zoveel tijd nog eens alle stappen van de oefeningen doorlopen. Gewoon omdat het leuk is en omdat je zal merken dat je een tijd later weer heel andere dingen hoort én voelt. Dat proces zal je hele leven doorgaan, je bent dus nooit uitgeleerd en kunt jezelf dus blijven trainen.