Bij het trainen leg ik vaak mijn hand op mijn borst. Daar ontstaat een warm gevoel dat mijn lichaam vult met een orgastisch gevoel. Is dat een vallei-orgasme?

Je bent lekker aan het experimenteren in je eigen Innerlijke Landschap. Zoals je inmiddels begint te snappen: de taoïsten zijn meesters in het in kaart brengen van de interactie tussen het ‘Uiterlijke Landschap’ en het ‘Innerlijke Landschap’. Als je er vanuit gaat dat het Innerlijke Landschap precies even onzagwekkend groot is als de wereld die we om ons heen kennen, dan snap je ook meteen dat er heel veel mogelijk is, als je gaat trainen. Wat jij aan het ontdekken bent, is de mogelijke verbinding tussen je ‘Hartvuur’ en de energie van je seksuele organen. Feitelijk ben je tussen die twee ‘innerlijke gebieden’ een krachtige koppeling aan het maken tussen voelbewustzijn en lichaamsgewaarwording. Dat is geen vallei-orgasme, maar het lijkt meer op een vorm van lichaamsorgasme. Het geeft aan dat je beslist aanleg hebt om te leren omgaan met de geheimen van het Innerlijke landschap. Het is – dat is mijn mening en interpretatie – verstandig om dat toch stap voor stap vorm te geven. Eerst netjes de basis van het meervoudig orgasme en daarna het vallei-orgasme leren. Als je dan nog meer wilt leren, stapje voor stapje verder.

Als je interesse hebt, zou je ook eens kunnen kijken op taotraining.nl

Beschouw je ontdekkingen en resultaten van het spontaan experimenteren wel als vrolijke en fijne resultaten. Want dat zijn het!