Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

UITVERKOCHT 19 september Introductiedag

19 september om 10:00 - 17:00

Met plezier nodigen we je uit voor een trainingsdag over de taoïstische geheimen van superieure vitaliteit. De training wordt gegeven door Nederlands meest gerenommeerde taotrainer: Reinoud Eleveld.

De taoïsten ontwikkelden in de loop der eeuwen een heel aantal technieken waardoor je minder moe wordt, waarmee je je immuunsysteem een blijvende boost geeft én energie kunt putten uit een oneindige bron: seks.

Hun tools zijn verbluffend actueel en effectief. En jij kunt ze leren.

Thema: vitaliteit en seksualiteit
Datum: donderdag 19 september
Aanvang: 10.00 uur
Einde: 17.00 uur
Locatie: ISVW, Leusden
Prijs: € 97,-

Het event is uitverkocht

HOE OPTIMALISEER JE JE VITALITEIT?

Die vraag staat de hele dag centraal. Kun je zo belachelijk fit blijven als de taoïstische meesters? En is dat voor elkaar te krijgen in onze cultuur met volle agenda’s en drukke kantoorbanen? We verklappen alvast: het kán.

Het wordt een leuke, inspirerende dag

Tijdens de trainingsdag zijn we met mannen onder elkaar. Je krijgt les van Reinoud Eleveld, een vrolijke, praktische en inspirerende trainer. Er wordt ook zeker gelachen. Het programma bevat een afwisseling van theorie (hoe zit dat precies met de relatie tussen seks en vitaliteit?) en praktische oefeningen.

Let op, de training blijft te alle tijden betamelijk. We doen nadrukkelijk geen oefeningen met opwinding in de groep.

WAT JE LEERT EN TRAINT

Een techniek waarmee je werk verzet én tegelijkertijd uitrust. Een fantastisch alternatief voor concentratie en focus (waar je moe van wordt).

Een set oefeningen waarmee je letterlijk en figuurlijk ruggengraat kweekt. Niet door je spieren te trainen, maar door je bindweefsels te activeren.

Het grootste geheim van de taoïsten: seks. Ze puzzelden een manier uit waarmee je orgastische kracht kunt gebruiken voor jezelf. Je hoort hoe je het op eigen houtje kunt trainen. De training blijft nadrukkelijk betamelijk.

KAARTJE KOPEN

De investering voor de training bedraagt € 97 euro. Wat je daarvoor krijgt? Een volle dag training op hoog niveau, inclusief lunch, koffie en thee. Je gaat gegarandeerd vitaler naar huis.

Het event is uitverkocht

Met plezier,

Team meervoudig, ook namens taotrainer Reinoud Eleveld,

PS Ben je zelfstandige of heb je een onderneming? Dan zijn de kosten van de training vaak aftrekbaar. Na betaling sturen we een neutrale factuur.

Gegevens

Datum:
19 september
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

ISVW
Dodeweg 8
Leusden, Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.isvw.nl
Sluit Menu
Stel je vraag
close slider